miercuri, 7 noiembrie 2012

Un zâmbet pentru copii! Grădiniţa Floricica

     Încă un zâmbet pe faţa copiilor şi a părinţilor şi aceasta datorită campaniei Un zâmbet pentru copii  pe care o promovează Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Sângerei. De data aceasta ei sau deplasat la grădiniţa Floricica din s. Vrăneşti, unde copiii au avut şi un festival Toamna de Aur, dar totuşi nu erau obosiţi şi dornici de a se juca şi munci cu voluntarii de la A.T.O.S.
     Cântecele, dansurile, poieziile şi voia bună a persistat pe tot parcursul întâlnirii date, unde şi voluntarii şi-au adus aminte de timpurile copilăriei lor.

     Pentru a bucura pe părinţi voluntrii au ajutat pe copii să facă câte o mică felicitare pentru părinţii săi răspunzând la dragostea acordată. Această felicitare pentru final, consta din confecţionarea unei inimi de hârtie pe care copiii le-au format după dorinţa lor. Acest joc se numeşte  Cui dăruiesc inima Mea? 
     Scopul acestei întâlniri este promovarea tinerilor şi anume acum când în perioada 5 - 10 noiembrie se sărbătoreşte la nivel de primărie Săptămâna Tineretului, iar voluntarii de la A.T.O.S. au dorit să le facă o surpriză şi celor mici.





















     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu